O meni

Zdravo,

ja sam Snežana, coach sam i edukator za lični razvoj.

Iza mene je belgijska Coaching Academy Inge Rock na kojoj sam stekla znanje i veštine, savladala puno tehnika i metoda za lični rast i razvoj.

Iz tehnika izvukla najbolje kako bih mogla Vama to preneti i pomoći Vam da izgradite harmonične odnose sa bližnjima, kolegama i prijateljima, da lakše ostvarite svoje ciljeve, postanete svesniji svojih potencijala, izađete iz uloge žrtve, budete motivisaniji na poslu, da ostvarite najbolje za Vas u svakom segmentu života.

           Primenom novog znanja i tehnika postigla sam fenomenalne rezultate. Zato je moja vizija, da s Vama podelim svoje dugogodišnje iskustvo i znanje, pokazaću vam kako da to učinite. Zajedno ćemo ići korarak po korak u progresivne promene Vašeg života.

            Zbog određenih događaja u životu osećala sam se loše. Neke situacije dovodile su me do knflikta sa osobama koje volim, koje su mi važne, a najčešće sa sobom. Gubila snagu i energiju osećala se iscrpljeno i tužno, neraspoloženo, ponekad čak prevareno i izdano. Često me je pratio, osećaj bespomoćnosti i nemoći, da mogu bilo šta promeniti.

            Onda su, pre 10 godina, počele da se pale lampice u mom umu i rekla sebi, da tako više ne želim i neću, počela sam tražiti način da to promenim.

            Upravo tada trebala mi je osoba, da mi kaže kako da to učinim.  Istraživajući, da saznam kako da promenim rezultate koji mi se ne dopadaju, šta da učinim  i odakle da krenem, saznajem za Coaching Academy Inge Rock, koju kasnije upisujem i završavam.

            Na Akademiji saznajem kako da izađem iz začaranog kruga. Stičem znanje i veštine, prolazim kroz puno tehnika i metoda za lični rast i razvoj.

             Primenom novog znanja i tehnika postigla sam fenomenalne rezultate. Zato je moja vizija, da s Vama podelim svoje dugogodišnje iskustvo i znanje. Pokazaću vam kako da kreirate život i živite ga sa lakoćom. Zajedno ćemo ići korarak po korak u progresivne promene Vašeg života.

             Iz tehnika izvukla sam najbolje, kako bih mogla Vama to preneti i pomoći da izgradite harmonične odnose sa bližnjima, kolegama i prijateljima, da lakše ostvarite svoje ciljeve a ne tuđe, izađete iz uloge žrtve, postanete svesniji svojih potencijala, budete motivisaniji na poslu, da ostvarite  najbolje za Vas u svakom segmentu života.

             Ubrzo slede i druge edukacije i programi ličnog prosperiteta.

             Moje učenje i danas traje, svakodnevno unapređujem svoje znanje i veštine, da budem još bolja u ovome što radim i Vama olakšam i skratim put do Vašeg cilja. Volim da spajam fizički svet i duhovnost.

            Ako se prepoznajete u ovome, možda već dugo razmišljate o promeni, ali ne znate kako. Tu sam  da Vas osnažim, podržim da Vam pomognem na Vašem putu promena. Pokazaću vam kako da to učinite.

            Tu sam da Vam pokažem tehnike i pomoći da razvijete svoje veštine, kako biste prevazišli konflikte, trzavice, frustriranos, osećaj tuge, krivice, onaj osećaj da ste mogli ili trebali. Pomćiću Vam, da na život, počnete gledati iz drugog ugla, iz ugla gde je sve moguće.

            Kako budete rasli sa lakoćom ćete reći NE ili DA, jer ćete tako i osećati.

            Idemo zajedno korak po korak, u promeni Vašeg života, u tempu koji Vama odgovara, ja ću Vas ponekad „pogurati“ kako biste osetili svoju moć, samo onda kada ste na to spremni.

            Ne čekajte više, neka svaki novi dan bude Vaš dan radosti, sreće i blago-stanja.

            I zato kontaktiraj me, veseli me razgovor i susret s Vama.

Učila sam i učim od najboljih

Coaching i Leadership Acedemy Inge Rock.

Coaching Starter

Program odnosi sa bliskima

Program Ličnog Prosperiteta

Online Coaching Starter

Vešta Komunikacija

NLP Starter

I mnošto drugih predavanja i vebinara na teme ličnog rasta i razvoja.

Moje usavršavanje i učenje se nastavlja.

Inge rock
nlp 1
nlp 2